If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добър вечер искам да попитам от каде в интернет мога да си взема качествено масло Selenia 20k for alfa romeo и колко литра побира двигателя (какво количество трябва да взема) ?
Колата е 1.6 TC 105hp
Двигателя побира към 4,2л и масло можеш да си закупиш и от Враца,виш колегите от та да те посъветват,а ако имаш път към София можеш да си го закупиш от ТиН кар или Александър ауто,ъщо можеш да си сложиш и Аджип.
Алфа Ромео 147-2.0 16V 2002g-ГИ
The pleasure of driving Alfa Romeo!
Да кажете във Враца от каде мога да си взема това масло и да е хубаво ?
Аз преди 2 дни си взех за моята само че е дизел , но там от където го взех има и 20к и най-важно че човека е фен на нашите машини , обади ми се да те заведа или да ти обясня от къде да го вземеш 0887875327
ПС На 1.9JTD пак му дават 4.4л , но при смяната му сипахме само 4 и гледам на сутринта добре беше на пръчката не се наложи да отварям 1-ния литър.
ПС2 Твоята е близначка на моята 147 виждах я един ден в моя квартал Медковец
При нас има но си ми малко далечко... или аз съм далечко.
Цената на 2-литровата опаковка ако не се лъжа беше 40лв. Не съм ходил да проверявам цените на други места.
П.П. Аз съм на ред за смяна но мисля да заложа на К или на Racing... не ми е ясно защо 10W-40 да има предимство пред 5W-40.. вярно, че на 20К пише Alfa но не е най ихубавото.
Колега , до сега някой да ти го беше пратил с наложен платеж от където и да е. Ако искаш пиши ми едно лично и ще го направя. Егати философстването стана за две туби масло.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Comment